• Medical Keyboard Medigenic Compliance

  Compliance Medical Keyboard

  Hét medische toetsenbord dat is ontwikkeld voor ziekenhuizen, door een ziekenhuis. In seconden te desinfecteren en weer klaar voor gebruik. De unieke "cleaning alert" helpt personeel aan de hygiëne te denken en reduceert daarom bacteriële verspreiding tot wel 94%.

 • Medigenic Medisch Compact toetsenbord

  Compliance Compact Medical Keyboard

  Bij dit smallere model zijn de functietoetsen prt scr, home, end, etc bereikbaar via de fn-toetsen. Door het formaat past het makkelijker in een lade of op plekken waar beperkte ruimte aanwezig is zoals op een mobiel werkstation. Ook is het keyboard te monteren met de VESA-mount die achterop aanwezig is.

 • Medigenic Medisch Essential toetsenbord

  Essential Keyboard

  Het budget-model van de Medigenic lijn, zonder cleaning alert en backlight.

 • Medical Scroll mouse - Medische Muis

  De Medigenic Scroll Mouse is waterdicht (IP65) en makkelijk te desinfecteren met medische sprays en wipes. Door het naadloze ontwerp kunnen bacterien zich niet vestigen. Een essentieel instrument in de operatiekamer, intensive care, praktijk en overal waar hoge hygiëne eisen worden gesteld.

 • Draadloos Medigenic toetsenbord

  De draadloze variant van het Medigenic medisch toetsenbord. Het design is compact en magnetisch waardoor het ook op de mobiele werkplek op zijn plek blijft. Het toetsenbord is spatwaterdicht en voorzien van een knop voor toetsenblokkering tijdens reiniging.